La Iurta

Una iurta mongola tradicional feta a mà, situada a un bosc proper que podeu llogar per celebrar una reunió familiar o d'amics, o per passar uns dies a la natura.

Commoditats

Hi ha dos sofàs futó japonesos tradicionals, que es poden convertir fàcilment en llits dobles fantàsticament còmodes. Si el temps no t'afavoreix, hi ha un menjador interior i una estufa de llenya per mantenir-te calent fins i tot les nits més fredes. Les portes dobles s'obren a la seva àmplia àrea privada a l'aire lliure, on trobareu una taula de pícnic de fusta i sofàs a l'aire lliure des d'on podreu gaudir de la vista de la vinya i Montserrat.

El lloc té una àrea de cuina exterior coberta, proveïda d'una gamma completa d'equips, inclosa una barbacoa de gas de primera línia. Hi ha una pica de pedra tradicional per rentar. L´exclusiva casa de banys està equipada amb lavabo de pedra, dutxa i WC de compostatge.

La Yurta és un espai ideal per fer pícnics, calçotades o simplement relaxar-se durant el dia en un bell entorn amb vista a les vinyes.

Hi ha molt espai per a tendes de campanya addicionals (previ acord) i estacionament. Tota la roba de llit, tovalloles, llenya i equip es proporcionen com a part del paquet.

Preu en demanda. Cal reserva prèvia.

Image of sofas