La Iurta

Una yurta mongola tradicional feta a mà, situada en un bosc proper.

Commoditats

Hi ha dos sofàs futó japonesos tradicionals, que es poden convertir fàcilment en llits dobles fantàsticament còmodes. Si el temps no t'afavoreix, hi ha un menjador interior i una estufa de llenya per mantenir-te calent fins i tot les nits més fredes. Les portes dobles s'obren a la seva àmplia àrea privada a l'aire lliure, on trobareu una taula de pícnic de fusta i sofàs a l'aire lliure des d'on podreu gaudir de la vista de la vinya i Montserrat.

El lloc té una àrea de cuina exterior coberta, proveïda d'una gamma completa d'equips, inclosa una barbacoa de gas de primera línia. Hi ha una pica de pedra tradicional per rentar. L´exclusiva casa de banys està equipada amb lavabo de pedra, dutxa i WC de compostatge.

La Yurta és un espai ideal per fer pícnics, calçotades o simplement relaxar-se durant el dia en un bell entorn amb vista a les vinyes.

Hi ha molt espai per a tendes de campanya addicionals (previ acord) i estacionament. Tota la roba de llit, tovalloles, llenya i equip es proporcionen com a part del paquet.

Preu en demanda. Cal reserva prèvia.

Image of sofas